top of page
תמונת הסופר/תצוות סחוט

פונץ' בננה פרוזן

עודכן: 27 ביולי


מתכון מבוסס על פרוזן יוגורט ופירות שלמים


  • מנות: 2

  • זמן הכנה: 7 דקות


חומרים

  • כוס תותים קפואים

  • כוס בננות קפואות

  • כף מייפל טבעי - לא חובה

  • טבלית פרוזן יוגורט


הכנה

  1. טוחנים את הבננות הקפואות אוכמניות, מייפל, וטבלית הפרוזן יוגורט בבלנדר כ 2-3 דקות עד לקבלת קרם חלק.

  2. מעבירים למיכל אטום להקפאה למשך 4 שעות לפחות אך רצוי למשך לילה. ניתן לאחסון במקפיא עד חודשיים.


סימון תזונתי למנה

  • קלוריות: 197

  • חלבונים: 2.9

  • פחמימות: 48.5

  • שומנים: 2

  • מתוכם שומן רווי: 0.12

3,173 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page