מתכון מבוסס על פרוזן יוגורט ופירות שלמים
מנות: 2
זמן הכנה: 7 דקות
חומרים
כוס תותים קפואים
כוס בננות קפואות
כף מייפל טבעי - לא חובה
טבלית פרוזן יוגורט
הכנה
טוחנים את הבננות הקפואות אוכמניות, מייפל, וטבלית הפרוזן יוגורט בבלנדר כ 2-3 דקות עד לקבלת קרם חלק.
מעבירים למיכל אטום להקפאה למשך 4 שעות לפחות אך רצוי למשך לילה. ניתן לאחסון במקפיא עד חודשיים.
סימון תזונתי למנה
קלוריות: 197
חלבונים: 2.9
פחמימות: 48.5
שומנים: 2
מתוכם שומן רווי: 0.12