מאת: מיכאלה עפרוני ודנייל חרמון
החיבור של מיכאלה ודנייל משלים את התמונה.
מזון לא מעובד, כמה שיותר קרוב לטבע!
יצרנו את החוברת על מנת ללמד אתכם כיצד להכין שייקים, גלידות וקעריות בקלות ובמהירות ולהעשיר את עולמכם בשפע של בריאות.
חשוב לנו לציין כי ישנם הבדלם בין בלנדרים ומעבדי מזון למיניהם וייתכנו שינויים בכמות הנוזלים במתכון בהתאם למכשיר הנמצא בביתכם.
כלל מפתח בהכנת שייק הוא למלא את הכוס בה תשתו שייק פירות, להניח בבלנדר ולהגיע עד לקו הפירות עם הנוזל. אם אתם אוהבים מרקם סמיך יותר תוכלו לשים מעט פחות נוזל ולהיפך.
בהכנת גלידות וקעריות עליכם להתחיל עם כמות קטנה של נוזל (כ- 120 מ"ל), לערבב ולהוסיף נוזל במידת הצורך עד להגעה למרקם הרצוי.