top of page
תמונת הסופר/תדנייל חרמון דיאטנית קלנית

מתכוני קיץ משגעים

עודכן: 19 ביוני 2022




החיבור של מיכאלה ודנייל משלים את התמונה.


מזון לא מעובד, כמה שיותר קרוב לטבע!


יצרנו את החוברת על מנת ללמד אתכם כיצד להכין שייקים, גלידות וקעריות בקלות ובמהירות ולהעשיר את עולמכם בשפע של בריאות.


חשוב לנו לציין כי ישנם הבדלם בין בלנדרים ומעבדי מזון למיניהם וייתכנו שינויים בכמות הנוזלים במתכון בהתאם למכשיר הנמצא בביתכם.


כלל מפתח בהכנת שייק הוא למלא את הכוס בה תשתו שייק פירות, להניח בבלנדר ולהגיע עד לקו הפירות עם הנוזל. אם אתם אוהבים מרקם סמיך יותר תוכלו לשים מעט פחות נוזל ולהיפך.


בהכנת גלידות וקעריות עליכם להתחיל עם כמות קטנה של נוזל (כ- 120 מ"ל), לערבב ולהוסיף נוזל במידת הצורך עד להגעה למרקם הרצוי.



14,720 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page