נשנוש/ ארוחת ביניים מפנקת, מצוין TO-GO, ללא גלוטן, טבעוני
מרכיבים ל-32 כדורים:
1/3 1 כוסות שקדים גולמיים
5 תמרים קפואים מגולענים
חצי כוס אבקת חלבון וניל
3 כפות זרעי צ'יה
3 כפיות אבקת פיטאיה
כוס פיטאיה קפואה מופשרת
1 כפית תמצית וניל
1/3 כוס שוקולד צ'יפס
1/3 כוס קוקוס גרוס
הוראות הכנה:
הוסיפו את השקדים והתמרים למעבד מזון/ בלנדר/ נינג'ה עד לקבלת תערובת אחידה. הוספת כף מים יכולה לעזור!
בקערה גדולה ערבבו את תערובת השקדים הקצוצים והתמרים עם זרעי הצ'יה, אבקת הפיטאיה ואבקת החלבון.
ערבבו את כוס הפיטאיה שהופשרה עם תמצית הוניל. הוסיפו את המיץ לתערובת וערבבו בעזרת כף. (אלא אם אתם רוצים שהידיים שלכם יהפכו לורודות :) )
התערובת צריכה להידמות למרקם בצק עוגיות. אם היא יבשה מדי, הוסיפו כף מים. אם נוזלית מדי, הוסיפו עוד אבקת חלבון או כף קמח קוקוס.
קפלו פנימה את השוקולד צ'יפס.
צרו את התערובת לכדורים בגודל כף וגלגלו את הכדור בקערת קוקוס מגורר לציפוי.
אחסנו בקירור