אופציה נפלאה וקלה כארוחת צהריים/ ערב, לאירוח, ללא גלוטן, אופציה
טבעונית.
מרכיבים:
מארז (קילו) לקט ירקות ירוקים של סחוט
4 כפות קמח שקדים
בצל סגול גדול
2 ביצים/ כף זרעי צ'יה (לטבעוניים)
מלח פלפל
הוראות הכנה:
חלטו למשך 5 דקות את הלקט, סננו היטב את המים והניחו בקערה
חתכו את הבצל לקביות ובמחבת נפרדת אדו אותו עם/ בלי כפית שמן זית כ- 5 דקות והוסיפו לקערה
הוסיפו את הביצים, קמח השקדים, מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב. לפשטידה טבעונית יש להשרות כף זרעי צ'יה מעורבבים היטב ב-3 כפות מים למשך רבע שעה ולהוסיף לתערובת
העבירו לתבנית פיירקס
אפו בתנור כשעה ב- 180 מעלות