מתכוני קיץ משגעים
- דנייל חרמון דיאטנית קלנית
- 8 באפר׳
- זמן קריאה 1 דקות
מאת: מיכאלה עפרוני ודנייל חרמון
החיבור של מיכאלה ודנייל משלים את התמונה.
מזון לא מעובד, כמה שיותר קרוב לטבע!
יצרנו את החוברת על מנת ללמד אתכם כיצד להכין שייקים, גלידות וקעריות בקלות ובמהירות ולהעשיר את עולמכם בשפע של בריאות – עם מתכונים פשוטים, טעימים וכיפיים, שמתאימים לכל משפחה.
מה תמצאו בתוך החוברת? מגוון מתכונים מרעננים שיעשו לכם קיץ שמח ובריא במיוחד:
🍦 גלידות:
גלידת קרם מנגו
גלידת תות קופצני
גלידת פונץ' בננה
גלידת שוקו בננה
גלידת פינה קולדה
גלידת דובדבנים
🥤 שייקים:
שייק ירוק טעים
שייק אסאי
שייק פירות יער
שייק טרופי חמצמץ
שייק מנגו בננה ומלון
שייק בוסט פרא
שייק תות מלון
שייק מפלצת ירוקה
שייק פופאי
שייק בננה שקדים
🥣 סמודי בולס:
סמודי אסאי
סמודי ירוק
סמודי פירות טרופיים
חשוב לנו לציין כי ישנם הבדלם בין בלנדרים ומעבדי מזון למיניהם וייתכנו שינויים בכמות הנוזלים במתכון בהתאם למכשיר הנמצא בביתכם.
כלל מפתח בהכנת שייק הוא למלא את הכוס בה תשתו שייק פירות, להניח בבלנדר ולהגיע עד לקו הפירות עם הנוזל. אם אתם אוהבים מרקם סמיך יותר תוכלו לשים מעט פחות נוזל ולהיפך.
בהכנת גלידות וקעריות עליכם להתחיל עם כמות קטנה של נוזל (כ- 120 מ"ל), לערבב ולהוסיף נוזל במידת הצורך עד להגעה למרקם הרצוי.