חטיף טבעי וטעים
מרכיבים ל-10 קוביות:
2 כוסות קוקוס טחון
1 כוס קרם קוקוס
1 כף מייפל
2 כפיות מאצ'ה אורגנית של סחוט
300 גרם שוקולד
הוראות הכנה:
הוסיפו את כל המרכיבים פרט לשוקולד למערבל מזון וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
רפדו תבנית מרובעת בנייר אפייה, הניחו עליו את התערובת, פזרו באופן אחיד והכניסו למקרר ל-30 דקות.
הוציאו מהמקרר וחלצו את התערובת מן התבנית.
חתכו לקוביות והחזירו למקרר עד שהשוקולד יהיה מוכן.
המיסו את השוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסתו (להזהר שהשוקולד לא ישרף).
כסו את הקוביות בשוקולד והכניסו למקרר עד שהשוקולד יתייצב. ברגע שמתייצב הבאונטי מוכן לאכילה!