top of page

מוצרי בריאות ותוספות לשייקים

האבקות על של סחוט

אוצרות הטבע בתוך השייק שלכם בתהליך ייבוש בהקפאה

    מזון שמכיל כמות גבוהה של רכיבי תזונה חשובים

    תוספי תזונה, מזונות ואבקות על

    הדרך שלכם להעשיר את התזונה בויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים

    פירות יבשים, אגוזים וזרעים

      טבליות פרוזן יוגורט

      הכינו פרוזן יוגורט ביתי עם הפירות והתוספות האהובים

      אסאי קפוא להכנת אסאי בול

      מקור לסיבים תזונתיים ונוגדי חמצון, ללא גלוטן

      תנו לגוף תזונה נקייה ביום יום

      סירופים וממרחים טבעיים

        מגוון משקאות מרכיבים טבעיים

        תחליפי חלב אורגניים

        איש של לחם – טעם של איכות, מהלב אל הצלחת

        קרקרים איש של לחם

        מגוון אפשרויות מרכיבים טבעיים

        פינוקים, חטיפי חלבון וגרנולה

        נותנים טוויסט לכל שייק, משקה וקוקטייל

        הבוסטים שלנו

        4 יתרונות חשובים של ייבוש בהקפאה

        ייבוש בהקפאה הוא תהליך המסיר נוזלים ממוצר גולמי וקפוא באמצעות מערכת ואקום.

         

        הפירות נחתכים ומועברים לייבוש בהקפאה, תהליך בו ניתן לשמור על צורתו המקורית של הפרי.

         

        לעומת שיטות ייבוש אחרות בהן משתמשים בטמפרטורות גבוהות, ייבוש בהקפאה נעשה כולו בטמפרטורה נמוכה השומרת על ערכיו התזונתיים של הפרי.

        ערכים תזונתיים זהים לשל פרי טרי

        בחיפושנו אחר תזונה ממקורות מזון אמיתיים ואיכותיים נוכל למצוא פתרון טוב ע"י צריכת מזונות מיובשים בהקפאה המהווים מרכיבים נקיים מחומרים סינתטיים, מלאכותיים או מעובדים.

        אבקות מיובשות בהקפאה מיוצרות מ 100% פירות אמיתיים, מה שמעניק להם את אותו הערך תזונתי.

        זהה לצבעו וטעמו של הפרי הטרי

        ייבוש בהקפאה שומר על הערך התזונתי טוב יותר משיטות ייבוש אחרות, ותומך ברצון הצרכנים לתזונה ממזונות מלאים. התהליך שומר גם על הצבע והצורה האמיתיים של חומר הגלם המקורי, מה שמרגיע את הצרכנים שהם ממש מקבלים פירות אמיתיים בתזונה שלהם. הטעם והארומה העזים של מרכיבים מיובשים בהקפאה דומים היטב גם לפרופיל של חומר הגלם.

        התאמה למגוון מאכלים

        אבקות מזון מיובשות בהקפאה מתאימות להעשרת ארוחת בוקר כמו דגנים חמים וקרים, חטיפי אנרגיה, שייקים, מאפים, קעריות סמודי ומשמשות גם כצבע מאכל טבעי לחלוטין.

        חיי מדף ממושכים

        פינוי מים בתהליך ייבוש ההקפאה מסיר פוטנציאל לגידול חיידקים וכך תורם לאורך חיי המדף שלו. שקית אבקת פרי מיובשת בהקפאה מכילה גם ערכים תזונתיים גבוהים וגם יכולה לשמש לזמן רב.

        תוספות לשייקים ומוצרי בריאות בחיי היומיום

        שייק יכול להוות תחליף מדליק, עשיר וטעים לארוחה. בין אם אתם שומרים על משקל, רוצים לרדת במשקל או לעלות במשקל, שייק יכול לתת לכם מענה לכל אחת מהמטרות האלו. אמנם כשאתם מכינים את השייק שלכם, האם אתם מתמקדים בהעלאת הערך התזונתי שלו או מספקים את בלוטות הטעם שלכם בלבד?

         

        הכנסת שייקים לתפריט שלכם יכולה להיות דרך מצוינת לשלב מרכיבים חשובים בתזונה היומית שלא היו יכולים להשתלב בדרך אחרת. בסחוט אנחנו מחזיקים תוספות של שייקים שנותנות בוסט של ערך תזונתי.

         

        תוספות לשייקים יכולות להיות בעלות ערך תזונתי מאוד גבוה הן מבחינת ויטמינים ומינרלים והן מבחינת נוגדי חמצון, בעלות תועלות בריאותיות חשובות ומועילות. חלק מהתוספות מכילות יותר קלוריות וחלק כמעט ואינן מוסיפות קלוריות בכלל.

         

        ירוקים כהים ועליים

        תרד, קייל, חסה, סלרי, מלפפון ועלים נוספים הם תוספות נהדרות לשייקים. הירוקים דלים בסוכר ובקלוריות ומספקים ברזל , סיבים תזונתיים, חומצה פולית, קרטונואידים, ספונינים ופלבנואידים.

         

        זרקו חופן של ירקות שטופים לתוך השייק שלכם וכך תבטיחו בוסט של חומרי מזון חשובים.

         

        כל הירקות תומכים במשקל תקין, פעילות מעיים קבועה, נלחמים בדלקת ומפחיתים את הסיכון למחלות כרוניות. מחקרים מראים שהרוב המכריע של האנשים נאבק להגיע ל 3-5 מנות של ירק ביום. הכנסת הירקות לשייק היא דרך נהדרת להגדיל את הצריכה. הוסיפו כמה ירוקים כהים ועליים שתרצו!

         

        ירקות מצליבים

        כרוב מגורר, בוק צ'וי וגם קייל ירוק עלים הם חלק ממשפחת הירקות המצליבים המיוחדת.

         

        ירקות מצליבים הם מרכיבים מצוינים לשמירה על חוזק השיער, עשירים ברכיבים תזונתיים המכילים גליקוזינולטים וחומרים אנטי דלקתיים נוספים. מחקרים קושרים את הגליקוזינטים לסיכון נמוך יותר לסוגי סרטן מסוימים. לא משנה איז ירק תבחרו, שייק הוא כלי קל להפליא להגדלת הצריכה הכוללת שלכם והם משתלבים בטעם הנפלא של הפירות.

         

        שייקים לפני ואחרי אימון

        בין אם יש לכם שגרת אימון רצינית או שאתה רק מתחילים לפלרטט עם כושר, אחד הדברים החשובים (והכי כייפים!) שצריך לחשוב עליהם הוא מה לאכול או לשתות לפני ואחרי האימון. אוכל הוא דלק לגופכם אחרי הכל. ומשהו קטן לפני האימון ואחריו גם מספק אנרגיה וגם מסייע בבניית שרירים. דלק נהדר שניתן לבחור הוא שייק חלבון!

         

        השייקים המתאימים ביותר לפני ואחרי אימון כוללים תערובת של חלבון ופחמימות בריאות. שייקים מהווים חטיף או ארוחה אידיאליים לפני ו/או אחרי אימון, מכיוון שהם נוחים, ניתנים להתאמה ושינוי ויעניקו לכם דחיפה מבלי שתרגישו מלאים מדי. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, שתו לפחות 30 דקות לפני תחילת האימון או מיד אחריו. אתם יכולים אפילו לשתות חצי לפני האימון ולסיים את השאר אחר כך. היתרון הנוסף של השייק הוא מניעת התייבשות ושמירה על הידרציה והכנסת נוזלים. זכור תמיד לשתות גם הרבה מים!

         

        איך מכינים את השייק האופטימלי לאימון

        לקבלת ביצועי כושר והתאוששות מיטביים הנה כמה דברים שכדאי לזכור כדי ליצור שייקים אולטימטיביים לפני ואחרי האימון:

        • ארזו את השייק בחלבון. כמה מקורות נהדרים של חלבון לשייק כוללים יוגורט, אגוזי מלך, זרעי צ'יה, טופו משי וחלב או חלב סויה. מימד זה יסייע בבניית מסת השריר, בין אם אתם שואפים להיות מפתחי גוף, לחטב את הגוף ולשמור על בריאותכם.

        • הוסיפו פחמימות לאנרגיה כמו פירות, שיבולת שועל ויוגורט (שוב). זכרו, פחמימות יכולות להיות חברות שלכן כאשר אתם מתאמנים כראוי, במידה כמובן! אל תגזימו. כמות גדולה מדי תבטל את כל העבודה הקשה שלכם. אז וותרו על פינוקים ממותקים כמו סירופ שוקולד וצרכו מנה בריאה.

        • דאגו שהשייק יהיה מורכב מרכיבים בעלי אנטי אוקסידנטים. במהלך האימון גופני מייצר רדיקלים חופשיים הידועים בהאצת תהליכי ההזדקנות. תוספת של מיץ רימונים טבעי, פירות יער כמו אוכמניות, פטל אדום או פטל שחור יחד עם מורינגה / ספירולינה ומעט זרעי פשתן תכניס לגוף נוגדי חמצון לנטרל את הרדיקלים החופשים הללו.

         

        איך מרכיבים את השייק המושלם

        1.  התחילו עם כוס פרי קפוא. כמה בסיסי פירות נהדרים כוללים תותים, אוכמניות, מנגו, בננות, אננס, מלון, פסיפלורה, פירות יער, דובדבנים ומשמשים.

        2. אם לא אכפת לכם מהצבע הירוק, הוספת חופן תרד, קייל או ירקות ירוקים אחרים היא דרך טובה להביא לשייק שלכם נוגדי חמצון נוספים. גם אם כן אכפת לכם מהצבע, זכרו שהירוקים הללו מעניקים הרבה לגוף ובגלל הכמות הקטנה כמעט ולא ניתן לגלות את טעמם כאשר הם משולבים עם פירות.

        3. על מנת לאזן את השייק כדאי להוסיף לו מימד של חלבון. מומלץ להוסיף כוס יוגורט רגיל או יווני, חלב, משקה סויה או סקופ של אבקת חלבון. תוכלו להשתמש גם בטופו משי או קטניות, כמו גרגירי חומוס. אם אתם טבעוניים תוכלו למצוא גם חלבון אורז, חלבון אפונה או חלבון המפ. מקורות נוספים הם חלבון שקדים, חלבון בוטנים וחלבון מזרעי צ'יה. כשמדובר באבקות, רשימות רכיבים פשוטות הן הטובות ביותר.

        4. אזנו את השייק עם מימד של שומן בלתי רווי על בסיס צמחי. אגוזים, שקדים וזרעים כמו צ'יה או זרעי פשתן טחונים ואבוקדו יכולים להפוך את השייקים שלכם למשביע וממלא, ותלוי באיזה תבחר, עשוי להוות מקור לחומצות שומן אומגה 3 ושומנים בלתי רוויים נוספים המגנים על הלב. אך התוספות הללו מוסיפות גם קלוריות. הוסיפו כף זרעים / כף חמאת שקדים / בוטנים או כרבע אבוקדו כדי להימנע מכמות קלורית גבוהה מדי. אם אתם חפצים בעליית מסה או עלייה במשקל תוכלו להוסיף כמות גבוהה יותר.

        5. הוסיפו נוזל. קיים מבחר רחב הכולל חלב, תחליף חלב, מי קוקוס, מיץ, קפה או תה קר. אם אתם להקפיץ את כמות החלבון, לכו על חלב או אבקת חלבון חלב או אפונה המכילים 8 עד 10 גרם לכוס. אם אתם מקבלים מספיק חלבון ממקור אחר, מי קוקוס או חלב שקדים הם אופציה קלה וטעימה. מיץ הוא דרך נהדרת להוסיף מתיקות לשייק שלכם, אם אתם בוחרים במיץ כמקור הנוזל המנעו מתוספת ממתיקים אחרים.

        6. מאיצי טעמים כוללים את הבוסטים הטעימים והטבעיים שלנו שמבוססים על פרי טבעי בלבד ותוספות כמו אבקת קקאו, קינמון, כורכום, ג'ינג'ר או טעמים עם המתקה כמו מייפל טבעי ואגבה אורגנית. אלה מביאים מורכבות רבה יותר לשייקים ויכולים להביא גם יתרונות בריאותיים אחרים.

        7. הוסיפו דגנים כמו שיבולת שועל או דגנים עשירים בסיבים תזונתיים בשייקים שלכם. בכך תקבלו את כל היתרונות שלהם  בתערובת השייק או הקערה שלכם.

        8. חלומו הרטוב של כל הורה הוא שהילדים שלו יתחילו את היום עם פירות, שומנים טובים, ויטמינים ומינרלים על פני מאכלים מתועשים אחרים.

         

        שייק פירות, קערת סופר פוד או גלידה טבעית מפירות הן ארוחת בוקר נפלאה ויכולים להוות גם תחליף לממתק או קינוח.

         

        כמה טיפים להכנת שייקים, קעריות וגלידות טבעיות עם הילדים:

        1. שתפו אותם! בדיוק כמו שילדים אוהבים להכין איתנו עוגה או עוגיות הם יכולים להיות חלק מההכנה של שייק,קערית או גלידה טבעית.

        2. השתמשו בשלל צבעים. תנו לילדים שלכם לבחור את בסיס הפירות הקפואים שהם אוהבים ולהכניס אותם לתוך הבלנדר/ נינג'ה או מעבד מזון. בזהירות כמובן!

        3. הכניסו מרכיבים בעלי ערך תזונתי גבוה שנבלעים בטעמי הפירות. ההמלצה שלנו היא להתחיל עם חמאת שקדים שלה מתיקות עדינה והיא מספקת כמות נפלאה של סידן, ברזל, מגנזיום ושומנים בריאים. אבקת קקאו היא גם תוספת נפלאה של מגנזיום ונוגדי חמצון לצד טעם שוקולדי.

        4. קשטו ביחד את הקערה עם גרנולה, זרעי צ'יה, פצפוצי שוקולד מריר וכל מרכיב שהילדים מוכנים להתנסות בו.

        5. אם זורמים אתכם :) זרקו חופן של תרד פנימה. הסבירו כמה זה נפלא לגוף והטעם אינו מורגש כלל.

        6. רעיון נחמד הוא לקנות בקבוקים קטנים לתוכם ניתן למזוג את השייק ולשלוח איתו בבוקר את הילדים שישתו בדרך למסגרות שלהם.

        bottom of page